Run as admin

Post Reply
maluginj
Posts: 5
Joined: 27 Feb 2013, 19:40

Run as admin

Post by maluginj »

I have no "run as administrator" option when right clicking on xpadder. Any idea why?

Errol
Xpadder Xpert
Posts: 294
Joined: 02 Oct 2011, 19:48
Location: Strange Place
Contact:

Re: Run as admin

Post by Errol »

What version of windows are you running Xpadder on?
If its windows Vista, 7 or 8. Then you will have the option to run as Administrator.
If its windows XP then you may not see that.

maluginj
Posts: 5
Joined: 27 Feb 2013, 19:40

Re: Run as admin

Post by maluginj »

windows 7 professional

maluginj
Posts: 5
Joined: 27 Feb 2013, 19:40

Re: Run as admin

Post by maluginj »

Is there no one who can help me? i go to xpadder properties, to shortcuts & to advanced, & run as admin option can not be selected.

Primal Fear
Xpadder Xpert
Posts: 2437
Joined: 09 Feb 2010, 16:41
Location: Germany
Contact:

Re: Run as admin

Post by Primal Fear »

to shortcuts & to advanced?
You need to right click the Xpadder.exe and to click on "Properties". In the opened properties window, you need to select the tab "Compatibility" and there should be the run as administrator setting pretty much at the end.

maluginj
Posts: 5
Joined: 27 Feb 2013, 19:40

Re: Run as admin

Post by maluginj »

I don't have "Compatibility" tab, just general, shortcut, security, details & previous versions.

Errol
Xpadder Xpert
Posts: 294
Joined: 02 Oct 2011, 19:48
Location: Strange Place
Contact:

Re: Run as admin

Post by Errol »

I want to believe you used a third party software and tweaked windows to a point where you're not seeing the option to Run as Administrator or not even seeing the compatibility tab as Primal suggested to you.

Reboot
Xpadder Xpert
Posts: 137
Joined: 15 Jul 2010, 09:06
Contact:

Re: Run as admin

Post by Reboot »

If you’re using the wife’s computer, then you can’t run as Administrator, remember, she is the BOSS.

FARSTRIDER
Xpadder Xpert
Posts: 1245
Joined: 26 Aug 2009, 23:02
Contact:

Re: Run as admin

Post by FARSTRIDER »

if you hold shift and right click it does run ass different user appear in the context menu?

maluginj
Posts: 5
Joined: 27 Feb 2013, 19:40

Re: Run as admin

Post by maluginj »

FARSTRIDER wrote:if you hold shift and right click it does run ass different user appear in the context menu?
No. :?

FARSTRIDER
Xpadder Xpert
Posts: 1245
Joined: 26 Aug 2009, 23:02
Contact:

Re: Run as admin

Post by FARSTRIDER »

Sounds like you're using a limited user account or on a domain or or worst case scenario windows permissions is screwed up which eventually can lead to more serious problems(my old XP home PC had these issues couldn't move or delete anything ended up pulling the HD & connected it to another PC to move files off)

Post Reply

Return to “Xpadder not working in game”