ArmA 3 (X360)

Share and discuss profiles

ArmA 3 (X360)

Post » 04 Apr 2013, 03:02

Select all the Profile text, copy, click the Paste option in Xpadder Profile Menu (help)

This profile is in beta stage!

Until it's in a more final stage, I'm not making a proper post.

Instead, I will link to the the actual profile file which is always the latest version.

Here is a text file containing notes for key remappings to work with the current profile build.

This is currently based off my ArmA 2 profile, check here first for questions.

Latest CONTROL CONFIG
Heli Controls: Show
Image

Latest PROFILE LINK
Last edited by InTheCatBoxAgain on 11 Aug 2013, 07:10, edited 2 times in total.
User avatar
InTheCatBoxAgain
Posts: 37
Joined: 11 Aug 2012, 00:27

Re: [NEW] ArmA 3 (X360)

Post » 05 Jun 2013, 06:45

Can't wait till you finish the profile, I really liked the profile you made for arma 2. It was perfect. Hopefully you can do the same with arma 3.
User avatar
oNe8s3v3N
Posts: 1
Joined: 27 Apr 2013, 20:05

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 15 Jul 2013, 07:26

I agree I usually make my own but your Arma 2 profile was on point
User avatar
armypewe
Posts: 4
Joined: 26 Apr 2012, 02:18

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 10 Aug 2013, 12:53

your profile is very good, plus I'm not getting the fly helicopters. Perhaps because the beta came out recently and his profile was for the alpha. Please continue with your work, we play with control thank you very much. Hug!
User avatar
airtonluis
Posts: 5
Joined: 25 Mar 2013, 10:43

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 15 Aug 2013, 13:54

Thanks for the update. The controls are very good. I started to fly the helicopter and use analagicos was divine, is now training for the final game, Hug!
User avatar
airtonluis
Posts: 5
Joined: 25 Mar 2013, 10:43

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 21 Aug 2013, 21:31

hi i would like to help im working on this profile lpease test it and tell me what you think.

[Set Settings]

[Assignments]
Set1Button1Name=USE/ACTION
Set1Button1Slots=Space
Set1Button2Name=STANCES
Set1Button2Slots=Left Control
Set1Button3Name=RELOAD
Set1Button3Slots=R
Set1Button4Name=FIRE MODE
Set1Button4Slots=F
Set1Button5Name=HELI LOWER
Set1Button5Slots=Z
Set1Button6Name=HELI RAISE
Set1Button6Slots=Q
Set1Button7Name=1PERSON/3PERSON
Set1Button7Slots=NumPad Enter
Set1Button8Name=INVENTORY/TALK
Set1Button8Slots=Caps Lock,I
Set1Button9Name=OPTICS
Set1Button9Slots=NumPad 0
Set1Button10Name=RUN
Set1Button10Slots=W,S
Set1DPadUpName=MENU UP
Set1DPadUpSlots=Mouse Wheel Up
Set1DPadRightName=COMPASS
Set1DPadRightSlots=K
Set1DPadDownName=MENU DOWN
Set1DPadDownSlots=Mouse Wheel Down
Set1DPadLeftName=MAP
Set1DPadLeftSlots=M
Set1Stick1UpName=FORWARD
Set1Stick1UpSlots=W
Set1Stick1RightName=RIGTH
Set1Stick1RightSlots=D
Set1Stick1DownName=BACK
Set1Stick1DownSlots=S
Set1Stick1LeftName=LEFT
Set1Stick1LeftSlots=A
Set1Stick2UpSlots=Mouse Move Up
Set1Stick2UpMouseSpeed=32
Set1Stick2RightSlots=Mouse Move Right
Set1Stick2RightMouseSpeed=32
Set1Stick2DownSlots=Mouse Move Down
Set1Stick2DownMouseSpeed=32
Set1Stick2LeftSlots=Mouse Move Left
Set1Stick2LeftMouseSpeed=32
Set1TriggerLeftName=ZOOM
Set1TriggerLeftSlots=Right Mouse Button (2)
Set1TriggerRightName=FIRE
Set1TriggerRightSlots=Left Mouse Button (1)
Set1TriggerRightRumble=1


InTheCatBoxAgain wrote:This profile is in beta stage!

Until it's in a more final stage, I'm not making a proper post.

Instead, I will link to the the actual profile file which is always the latest version.

Here is a text file containing notes for key remappings to work with the current profile build.

This is currently based off my ArmA 2 profile, check here first for questions.

Latest CONTROL CONFIG
Heli Controls: Show
Image

Latest PROFILE LINK
User avatar
andres.afanador
Posts: 3
Joined: 21 Aug 2013, 20:12

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 21 Aug 2013, 21:39

andres.afanador wrote:hi i would like to help im working on this profile lpease test it and tell me what you think.


Are you trying to help me, or are you asking for help?

If you're asking for help, create your own profile thread. I'll post my criticism there.
User avatar
InTheCatBoxAgain
Posts: 37
Joined: 11 Aug 2012, 00:27

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 21 Aug 2013, 21:53

Maybe work both for a better profile?

InTheCatBoxAgain wrote:
andres.afanador wrote:hi i would like to help im working on this profile lpease test it and tell me what you think.


Are you trying to help me, or are you asking for help?

If you're asking for help, create your own profile thread. I'll post my criticism there.
User avatar
andres.afanador
Posts: 3
Joined: 21 Aug 2013, 20:12

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 21 Aug 2013, 22:00

I feel that my profile is nearly complete, but not finished; that will take time - nearly a year later I'm still tweaking my Arma 2 profile.
User avatar
InTheCatBoxAgain
Posts: 37
Joined: 11 Aug 2012, 00:27

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 24 Sep 2013, 13:39

Hi InTheCatBoxAgain!

Do you have news? some updating? Hug!
User avatar
airtonluis
Posts: 5
Joined: 25 Mar 2013, 10:43

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 24 Sep 2013, 13:53

Hey airtonluis, you seem like a frequent user of my profile; do you have any suggestions for me?

Some things I want to work on are in the "Idea Notes" section of the control config file.

I haven't been very active on this profile, primarily due to not knowing what/how to improve, but I do know I'm not fully satisfied with it yet.

Any input you have will be appreciated!

**Note: Fixed-wing aircraft do not function correctly; you need to map a few things in-game to work.
User avatar
InTheCatBoxAgain
Posts: 37
Joined: 11 Aug 2012, 00:27

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 07 Nov 2013, 17:54

thanks for your support. The control is very good!
User avatar
airtonluis
Posts: 5
Joined: 25 Mar 2013, 10:43

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 28 Nov 2013, 03:20

excellent profile used in arma 2 [dayz] now using in arma 3 breaking point.. great stuff .. from time to time the left shoulder button seems to stick in stance modes .. whats the way around this.. thanks for your help anyways..
User avatar
gazcornie
Posts: 5
Joined: 22 Apr 2013, 17:50

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 17 Dec 2013, 17:41

gazcornie wrote:excellent profile used in arma 2 [dayz] now using in arma 3 breaking point.. great stuff .. from time to time the left shoulder button seems to stick in stance modes .. whats the way around this.. thanks for your help anyways..

You're most likely expierencing that because you're using LB and LT at the same time and releasing at a different sequence.
Pushing <-BACK or A(I believe) will reset back to set 1.
User avatar
InTheCatBoxAgain
Posts: 37
Joined: 11 Aug 2012, 00:27

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 18 Dec 2013, 02:08

Cheers Cat ill try that out.. Once again thanks for all the hard work and hours you put in for us all to enjoy playing both arma's. Awesome work.
User avatar
gazcornie
Posts: 5
Joined: 22 Apr 2013, 17:50

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 15 Mar 2014, 18:04

Gonna give this a go. I used your Dayz profile for all my arma needs awesome work my friend thank you
User avatar
armypewe
Posts: 4
Joined: 26 Apr 2012, 02:18

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 15 Mar 2014, 18:23

I must admit, I'm not as happy with it as I'd like, and have neglected to update this.

There's added things in Arma 3 which make it difficult to incorporate, and also more key functions which can be added with mods/missions like Altis Life.

One thing I don't like is Grenade. My issue is that if you add a dual function with grenade, a person could easily throw a grenade accidentally. Grenade cant be a HOLD due to it also deploying flares, which are urgent. Y button could be used for something better.

I just came up with the idea of possibly putting grenade to HOLD LT + TAP RB.
My reasoning is, you don't need to head-look while ADS, but this could cause accidental grenading while non-ADS head-look and zooming...

Please give suggestions!
User avatar
InTheCatBoxAgain
Posts: 37
Joined: 11 Aug 2012, 00:27

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 26 Apr 2014, 08:32

Thanks for your hard work.Any latest profile modifications for Arma 3?
User avatar
Hipporider
Posts: 9
Joined: 01 Jun 2013, 08:34

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 26 Apr 2014, 14:49

I haven't updated it mainly because I don't play Arma 3 much, and when I do the profile works well enough.

My DayZ profile still needs to be updated...
User avatar
InTheCatBoxAgain
Posts: 37
Joined: 11 Aug 2012, 00:27

Re: ArmA 3 (X360)

Post » 10 Jul 2014, 14:27

My suggestion for the grenade is to map it to one button anyway, but in-game advise to change grenade key to G + G, meaning in order to throw a grenade using controls you need to then tap key mapped to G twice.
User avatar
thomashbiggs
Posts: 1
Joined: 10 Jul 2014, 13:38


Return to Game Profiles

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests